Contactaţi-ne la: 0748-750.876, 0741-796.535
Pensiune animale de companie | Grădiniţă pentru animale | Hotel de animale | Babysitting pentru animale, în Cluj Napoca, pe calea Baciului Nr. 81-83
     

  Pensiune pentru animale

Pleci în vacanţă. Foarte bine. Suntem siguri că meriţi această escapadă, dar cu animalul tău ce faci? Trimite-l şi pe el în vacanţă :)
La PetJoy.

 Grădiniţă de animale

Sau Pet Day Care.
Cât timp tu eşti la servici, patrupedul tău ce face? Stă acasă? Singur? Ce ar fi să îi dai şi lui un Job? La PetJoy avem liber postul de Jucăuş Şef. În plus, facem “angajări” tot timpul :)

 

 Hotel de animale

Dacă eşti în vizită la cineva în Cluj-Napoca sau poate ai venit la TIFF sau la o nuntă îţi stăm la dispoziţie. Pentru o noapte, pentru două, pentru câte nopţi vrei. “Recepţia” noastră este deschisă. Nu avem “mini bar” dar suntem siguri că animalul tău nu va avea o problemă cu asta.

 Babysitting de urgenţă

Peste o oră trebuie să fii la un interviu sau la o cină importantă. Cine are grijă de animalul tău? PetJoy. Îl aduci la noi şi vom avea grijă de el, ca şi cum ar fi al nostru. Cu cea mai mare plăcere.

  

Condiţii de cazare

- carnet de sănătate cu vaccinuri la zi (antirabic, polivalent, vaccinul împotriva tusei de canisă);
- deparatizare externă realizată cu minim 3 zile înaintea cazării probată prin adeverinţă în orginal parafată de medicul veterinar - deparatizarea se poate realiza contra cost şi de personalul specializat PetJoy.
- pentru câinii agresivi, juniori (până la 4 luni) şi căţeluşele în calduri se percep 30% în plus faţă de tarifele normale.

Alte informaţii

Pe toată durata cazării animalelor asigurăm, contra cost, asistenţă veterinară specializată prin cabinetul TriVet. Tot contra cost, PetJoy îţi pune la dispoziţie servicii profesionale de cosmetică canină în parteneriat cu Lana Farm.CONTACTEAZĂ-NE ACUM!

Ne poţi suna la următoarele numere de telefon:
0748-750.876
0741-796.535


Te aşteptăm să ne vizitezi pe
Calea Baciului Nr. 81 - 83
(vis a vis de Petrom).

sau să ne scrii pe e-mail la:
info@petjoy.ro

Conectaţi-vă cu noi pe

 
Pets at PetJoy
  

Copyright © 2018 S.C DOG PLACE S.R.L. / © 2015 Petjoy

Pensiune animale de companie            Hotel de animale
Grădiniţă pentru animale                     Babysitting pentru animale

design ©2018 Petjoy